В БЪДЕЩЕТО

събота, 21 декември 2013 г.




   В бъдещето имало едно училище на имe СОУ  „Роботски климс „. Най - невероятният клас бил Робо, а госпожата се казвала Златка Роботка.

    Един ден, ученичка на име Робо Стефи  и приятелите й  играли на топка, ударили я  неволно в корема и тя започнала да се разпада.
  Уплашена, тя повикала най- добрата си приятелка Робо Ники, разказала й, че се разпада  и я помолила за помощ, но я накарала да й обещае, че ще пази това в тайна, за да не тревожи близките й. Приятелката обещала да не казва, защото тайната била на приятелката й и тя нямала правода я споделя с друг, щом е помолена на мълчи.
Все пак Робо Ники дълго мислила и решила да сподели с майка си, защото тя била специалист по поправката на  роботи. Те заедно отишли  при Робо Стефи и майката на Робо Ники сменила повредените части и сглобила приятелката на дъщеря си. Момичето  благодарилоот сърце  и продължило  да играе и да  учи с приятелите си.
Градът им имал много правила и закони, но и бил много красив. Всяка вечер над него  валял дъжд от падащи звезди, имало и летяши ракети вместо коли и таксита ,а магазините, фабриките и заводите - всичко било във небето. Разбира се, жителите на града  били роботи, но се чувствали и живеели като хора.,И те имали нужда от приятели, на които може да се разчита в трудни моменти.


Неделина Кирилова Иванова 10г, 4а клас, ЛК „Пегас”

0 коментара:

Публикуване на коментар