АКО ИМАХ ВЛАСТ

неделя, 15 април 2012 г.

Аз ако имах власт, мисля,че бих направила така,че в  България да се променят много неща. Например ще се построят светли и красиви домове за сираци и бездомни хора.
Бих направила така, че по празниците тези хора и деца да не остават сами и тъжни,а да бъдат сред хора, които ги обичат и подкрепят с цялото си сърце.
Всички бездомните кучета ще бъдат приютени  в специални  приюти ,за да не хапят или плашат хората, озлобени от глад и  грубото отношение на минувачите.
Ще  построя  пречиствателни станции,  за да опазим чисти водите на  морето и реките , които безотговорни  хора безразборно замърсяват.За въздуха също ще трябва да се построят пречиствателни станции. Аз ще се погрижа  и да се засадят повече дървета и в националните природните паркове да бъдат защитените от изчезване животни и расте-ния.Животните да не се убиват, растенията да не късат, огън  да се пали в тези паркове.
Моят призив към всички хора ще бъде: - Моля ви, пазете красотата на природата! Нека всичко около нас бъде хубаво и чисто!

 Патрисия Русева

0 коментара:

Публикуване на коментар